Vijverexpress.nl

Vijvernet

Vijvernet

De tijd komt er weer aan. Tijd om in je tuin aan de slag te gaan en voor de mazzelaars onder ons die het zich ook kunnen veroorloven om een vijver aan te leggen of te onderhouden is het helemaal een toptijd nu de zon weer begint te schijnen en het langer licht blijft in de avond. Een vijvernet mag dan zeker niet ontbreken. Kijk daarom snel op de vijver webshop van deze tijd www.Vijver-onderhoud.nl.

Voorkom bladeren in je vijver met een vijvernet

Een belangrijk onderdeel voor een vijver is dus een vijvernet. Dit vijvernet zorgt ervoor dat de vijver schoon en helder blijft en zorgt er ook voor dat vogels die dol zijn op vissen (en vooral op die mooie gekleurde exemplaren) niet je vijver helemaal leeg halen. Wie wil er nu bladeren en ander ongewenste dingen in zijn vijver aantreffen? nee juist, niemand, en vooral als je je vijver weer helemaal seizoensklaar hebt gemaakt met nieuwe planten, vissen etc. is een vijvernet een must waar je dus gewoon echt even aandacht aan moet besteden.

Verschillende soorten

Op www.Vijver-onderhoud.nl kun je diverse vijvernetten vinden in allerlei soorten en maten zodat ook jouw vijver weer helemaal seizoensklaar zal zijn binnenkort. Ze zijn ook verkrijgbaar in allerlei kleuren en verschillende mazen. Het meest ideale vijvernet is de fijnmazige. Deze mazen zijn namelijk zo klein dat er echt niets doorheen kan behalve misschien een klein vliegje. Deze zijn op hun beurt weer goed als voer voor de vissen. De vijvernetten zijn heel sterk en van zodanige kwaliteit dat ze gemakkelijk meerdere seizoenen mee kunnen.

Online vijvernet kopen

Een vijvernet is bij uitstek dus ook geschikt voor het weghouden van vooral reigers. Zorg er wel voor dat het vijvernet goed strak gespannen blijft. Eens per week even je vijver controleren is dus een aanrader. Kijk op www.Vijver-onderhoud.nl voor meer tips en wetenswaardigheden over vijvers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *